Kermisconcert in Ospel

19 juni 2019 19:00:50    

Kermisconcert in Ospel

Ospel kermis is weer in zicht. Zoals vanouds organiseert harmonie Melodie der Peel weer een kermisconcert en ook een kermisloterij. Het concert vindt plaats op zondagmorgen 23 juni bij clublokaal Het Peeljuweel en begint om 11.00 uur.

Op het programma staat een gezellig optreden van het projectorkest van Harmonie St. Joseph uit Nederweert en Harmonie Melodie der Peel uit Ospel. Daarnaast zullen ook de drumbands van beide vereningen gezamenlijk optreden en laten leerlingen van Basisschool De Schrank zien wat zij geleerd hebben tijdens de Orkestklas van Harmonie Melodie der Peel.

Tijdens het concert vindt, op ludieke wijze de lancering plaats van de kaartverkoop van Guulkes Lakeside Music Night 2019. Dit muziekspektakel vindt plaats op 18 en 19 oktober as in Sportcentrum De Bengele in Nederweert. Het projectorkest van Harmonie St. Joseph en Harmonie Melodie der Peel zullen dan als één projectorkest optreden en zullen tijdens het kermisconcert een ‘voorproefje’ presenteren.

Bovendien vindt tijdens het kermisconcert de trekking plaats van de winnende loten van de jaarlijkse kermisloterij. Er zijn 10 interessante geldprijzen te winnen met een totale waarde van € 850,-. De samenstelling van het prijzenpakket is als volgt:

  • Hoofdprijs € 250,-
  • Drie geldprijzen van € 100,-
  • Zes maal twee zitplaatsen voor het evenement Guulkes Lakeside Music Night 2019

Door deelname aan deze loterij ding je mee naar een mooie geldprijs én draag je bij aan de realisatie van activiteiten van Harmonie Melodie der Peel. De opbrengst besteden ze bijvoorbeeld aan een muziekproject op basisschool De Schrank. Ze laten kinderen van Ospel beleven hoe fijn het is om zelf muziek te maken. De opbrengst wordt dus goed besteed!

Binnenkort bellen leden van de vereniging weer bij je aan voor het verkopen van kermisloten. De kosten bedragen: één lot voor € 3,- en twee loten voor € 5,- (enzovoort).

Het bericht Kermisconcert in Ospel verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS