Nog enkele plekken vrij in de Guulke-rondleiding

21 juni 2019 13:00:49    

Nog enkele plekken vrij in de Guulke-rondleiding

Niemand had kunnen voorspellen dat de cultuurhistorische rondleidingen door de oude kern van Nederweert zo’n grote belangstelling zouden hebben. Al enkele jaren lang organiseert Guulke Eten&Drinken met veel succes deze interessante excursies door het oude dorp. De komende rondleiding van 23 juni heeft een verrassing in het verschiet.

Ondergedompeld
De rondgang van ongeveer 2,5 uur is veel meer dan een wandeling. De deelnemers worden door gids Alfons Bruekers ondergedompeld in talloze weetjes, anekdotes en oude verhalen over het Nederweert van vroeger.

In de herfst van 2017 was dhr. Michel Knapen op de kop af de 2000e deelnemer. Hij kreeg in de lommerijke tuin van Thea Bongers in de Kerkstraat een Guulke-dinerbon voor twee personen uitgereikt.

Opgave

De eerstvolgende rondleiding is op zondag 23 juni 2019. Deelname kost €10,- per persoon. Ontvangst met koffie en vlaai is om 10.30, waarna een half uur later gestart wordt met wandelen. Opgeven kan bij Guulke eten en drinken, tel. 0495-634221 of [email protected] Wees er snel bij, want er is nog maar een handjevol plekken beschikbaar. Wie weet ben jij wel de 2500e deelnemer en staat je een leuke verrassing te wachten!

Het bericht Nog enkele plekken vrij in de Guulke-rondleiding verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS