OVN-taart voor Cafetaria & Catering d’Indj Bi-j Angelien

22 juni 2019 14:00:02    

OVN-taart voor Cafetaria & Catering d’Indj Bi-j Angelien

Cafetaria & Catering d’Indj Bi-j Angelien uit Nederweert-Eind is het jongste lid van de Ondernemers Vereniging Nederweert (OVN). Speciaal voor deze gelegenheid overhandigde Henk Knapen namens de OVN een taart van bakkerij Broekmans aan.

Cafetaria & Catering d’Indj Bi-j Angelien
De cafetaria in Nederweert-Eind is geen gewone snackbar. Zo biedt Angelien veel zelfgemaakte producten die variëren van verse salades tot huisgemaakte sjaslicks en diverse schotels. Zij kunnen jou ook van dienst zijn met een uitgebreide catering service. Kijk eens op website of loop eens binnen aan het Pastoor Maesplein 11 in Nederweert-Eind

Goed eten en drinken bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer, en dat vinden zij als team van Cafetaria & Catering d’Indj Bi-j Angelien belangrijk.

Ondernemers Vereniging Nederweert
De Ondernemers Vereniging Nederweert organiseert meerdere activiteiten in en om het centrum van Nederweert. Deze activiteiten zijn gericht op alle leeftijden, voor inwoners van Nederweert of bezoekers uit de regio. De OVN heeft regelmatig overleg met de gemeente Nederweert en andere verenigingen en organisaties vanuit de gezamenlijke belangen van al haar leden. De ondernemers die zijn aangesloten bij de OVN organiseren samen activiteiten in en rond het centrum. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Zomerbraderie en Spooktocht. Het doel is om samen koopzondagen en activiteiten te organiseren die voor inwoners en bezoekers interessant zijn om lekker te vertoeven in Nederweert.
Het OVN houdt leden op de hoogte van actuele ontwikkelingen in en rondom het centrum van Nederweert. Het OVN treedt op als belangenbehartiger van haar leden.

Wil je ook lid worden van Ondernemers Vereniging Nederweert? Neem contact op met Thijs Linsen via [email protected] of kijk voor meer informatie op www.ovnederweert.nl.

Het bericht OVN-taart voor Cafetaria & Catering d’Indj Bi-j Angelien verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS