Fietsster zwaargewond in Nederweert, auto rijdt door

23 juni 2019 05:14:35    

Fietsster zwaargewond in Nederweert, auto rijdt door

In de nacht van zaterdag op zondag is even na vier uur een fietsster ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Aan Vijftien / Brugstraat in Nederweert. De fietsster werd geschept door een personenauto die volgens getuigen vanuit Someren over Aan Vijftien richting Nederweert reed. De auto is volgens getuigen na de aanrijding doorgereden.

Examenfeest
Een grote groep jongeren fietsten vanuit Ospel richting Nederweert. Ze kwamen van een examenfeest af toen het ongeval gebeurde. Ook waren er veel jongeren op de been vanwege Ospel Kermis.

Traumahelikopter
De hulpdiensten werden massaal opgeroepen om hulp te bieden. Ook een trauma-arts werd met een traumahelikopter ingevlogen om hulp te bieden. De fietsster werd gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en daarna met een ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

Onderzoek
De kruising bij Brug 15 is voorlopig afgesloten voor het verkeer. De politie stelt een onderzoek in en hoort getuigen. Eventuele getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben worden opgeroepen zich te melden bij de politie via 0900-8844.

UPDATE: de politie heeft bekend gemaakt dat het 18-jarige slachtoffer is overleden.

Het bericht Fietsster zwaargewond in Nederweert, auto rijdt door verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS