10 jaar Bosserhof met onthulling duofiets (Foto’s)

23 juni 2019 16:00:43    

10 jaar Bosserhof met onthulling duofiets (Foto’s)

Zorgboerderij Bosserhof bestaat 10 jaar. Ze mogen terugkijken op 10 jaar positief en enthousiast, sociaal betrokken ondernemerschap. Ontstaan uit een nieuwe start in 2009 hebben Johanna en André Jacobs een unieke, succesvolle dagopvang voor ouderen gerealiseerd. Een pareltje van warmte en rust aan de rand van Nederweert.

Duofiets
Ze wilden dit jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseerden zondag een open dag. Tijdens deze dag vond er een onthulling plaats van een duofiets. Voor dit bijzondere moment was wethouder Hen Cuijpers aanwezig. Verder waren er verschillende standjes voor de doelgroep en kon men genieten van de mooie tuin of de muzikale klanken van zanggroep Tössedoôr.

Over Bosserhof
Bosserhof is gelegen in het groene buitengebied van Nederweert en wordt sinds de oprichting in 2009 met veel enthousiasme en kundigheid geëxploiteerd door Johanna en André Jacobs. Ze bieden in een rustige natuurlijke omgeving zorg en dagbesteding aan ouderen, dementerende ouderen en ouderen met een beperking. Zowel de gebouwen als de prachtige natuurlijk aangelegde tuin zijn speciaal ingericht voor deze doelgroep en nodigen uit om actief en sociaal bezig te zijn. Dit alles met oog voor de persoonlijke mogelijkheden van de deelnemer zelf.

Foto’s Johan Horst

Het bericht 10 jaar Bosserhof met onthulling duofiets (Foto’s) verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS