Win een boerenlunch voor het hele gezin

24 juni 2019 12:00:59    

Win een boerenlunch voor het hele gezin

Boeren van Nederweert staan met een stand op de Zomerbraderie

Tijdens de zomer Braderie op 28 juni kun je bij de stand van Boeren van Nederweert  kennismaken met onze lokale agrariërs. Je kunt er terecht voor informatie en wordt getrakteerd op een heerlijk streekproduct uit eigen stal. Maar dat is niet alles. De agrariërs willen graag weten wat de inwoners van Nederweert van hen verwachten. Iedereen die bij de Boeren van Nederweert stand zijn of haar mening komt geven maakt kans op een boerenlunch voor het hele gezin bij ‘Ons Boerenerf’. 

Dus kom 28 juni met ons in gesprek bij de stand van Boeren van Nederweert en zorg dat je kans maakt. 

Wie zelf wil ervaren wat er achter de staldeur gebeurt, kan een maand later zelf een kijkje nemen. Ruim twintig ondernemers van de vereniging Boeren van Nederweert zetten op 21 juli de staldeur open. Pluimveehouders, akkerbouwers, rundvee- en varkenshouders ontvangen je deze ochtend thuis aan de keukentafel. Ze vertellen over de liefde voor hun vak. Hun inspanningen voor het welzijn van hun dieren en een gezonde leefomgeving. De keuzes die ze maken om hun bedrijf te vernieuwen en levensvatbaar te houden. En over het belang van de agrarische sector in Nederweert als voedselproducent en banenmotor.

Om elke bezoeker de persoonlijke aandacht te kunnen geven die hij verdient, geldt er net als vorig jaar een inschrijving voor de Boeren van Nederweert Dag. Via de website www.boerenvannederweert.nl kun je je aanmelden voor een bezoek aan een van de deelnemende bedrijven. Per bedrijf kun je zien voor hoeveel bezoekers er die ochtend/ middag ruimte is. Wees er dus snel bij!  

Het bericht Win een boerenlunch voor het hele gezin verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS