Femke Stultiens neemt na 3 jaar afscheid als ‘Bestuurslid Voetbalzaken’

24 juni 2019 18:34:13    

Femke Stultiens neemt na 3 jaar afscheid als ‘Bestuurslid Voetbalzaken’

Femke Stultiens neemt na drie jaar afscheid als ‘Bestuurslid Voetbalzaken’ bij RKSV Merefeldia in Nederweert. Drie jaar heeft Femke zich als bestuurslid voetbalzaken ingezet voor voetbalvereniging Merefeldia.

Een vrouw als bestuurslid voetbalzaken was in het begin zeker wennen. Zo her en der zag je gefronste wenkbrauwen. Heeft ze wel verstand van voetbal? Hoe brengt dat Merefeldia verder? Voetbalkennis was nu juist geen criterium voor haar toetreding tot het bestuur. Vooral haar organisatietalent en vasthoudendheid waren de doorslaggevende kwaliteiten.

Vanuit haar enorme betrokkenheid heeft ze veel bereikt.

  • Richtlijnen voetbalzaken opgesteld
  • Aanzet gemaakt tot nieuwe organisatie jeugdcommissie
  • Aandacht voor meiden- en vrouwenvoetbal (inclusief budgettering)
  • Verschuivingen budgetten van senioren naar jeugd

Femke heeft een stabiele organisatie neergezet en, de door de ledenvergadering goedgekeurde toekomstvisie, vertaald in een voetbalbeleid. Die visie, dat beleid was steeds de leidraad in haar handelen. Hoe kan ik toewerken naar die visie dreef steeds haar handelen.

Helaas heeft Femke door haar fysieke gesteldheid het laatste jaar meer en meer op de achtergrond haar functie moeten uitvoeren. Femke kan geen half werk afleveren, vandaar dat het gepaard ging met steeds meer knellend beeld voor haarzelf. Aan de ene kant wilde ze heel graag het beleid verder invullen, aan de andere kant bracht haar gezondheid haar wel eens een halt toe.

Na veel wikken en wegen koos Femke er uiteindelijk voor haar gezondheid en privésituatie voorrang te geven. Ze had onvoldoende energie om op meerdere borden tegelijk te blijven schaken. Het bestuur bedankt Femke voor haar enorme inzet en passie de afgelopen jaren. “We gaan je gedrevenheid zeker missen”.

Het bericht Femke Stultiens neemt na 3 jaar afscheid als ‘Bestuurslid Voetbalzaken’ verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS