Programma eerste Kiwanis DrakenbootFestival Weert

25 juni 2019 09:00:59    

Programma eerste Kiwanis DrakenbootFestival Weert

De voorbereidingen van het Kiwanis DrakenbootFestival zijn in volle gang. Maar liefst 21 teams zullen gaan strijden om de eerste plaats tijdens spectaculaire drakenbootraces. Aansluitend is er een gezellige feestavond met een spetterend optreden van de band Guarantee.

PROGRAMMA 29 juni 2019

Festivalterrein open: 12.30 uur

Start Drakenbootrace: 14.00 uur 
Zuid-Willemsvaart aan de Werthaboulevard. Er zal over een afstand van 250 meter worden gevaren. Met drie boten naast elkaar zal er gestreden worden wie het eerste over de finishlijn vaart.

Finale Drakenbootrace: 20.00 uur
Prijsuitreiking door burgemeester Heijmans en wethouder Gabriëls:  20.15 uur. Een eerste, tweede en derde prijs voor de snelste drakenboten. De eerste prijs is een prachtige wisselbeker!  Daarnaast is er een originaliteitsprijs voor het team dat er het meest ludiek of het mooiste uitziet. Cheque overhandiging door Kiwanis Weert aan het goede doel Jeugd in Beweging: 20.30 uur.

Feestavond: vanaf 20.45u aan de Werthaboulevard 
Een spetterend optreden van de bekende band Guarantee. Voor iedereen is er swingende muziek onder het genot van hapjes en drankjes.

Deelnemende teams
Aan de start van de drakenbootraces verschijnen de volgende enthousiaste bedrijven- en vriendenteams, verenigingen en stichtingen uit Weert, Nederweert,  Brabant en België en zij zullen 29 juni gaan zorgen voor een groot drakenboot spektakel: de Ambulance Zorg Limburg Noord, Blankers Schoon, Bouwbedrijven Jongen, De Fietsende ondernemers, Dierenartspraktijk Ell, Herpertz Kraanverhuur, Huisartsenpraktijk Parkhof, Life Style Vitae leefstijlclub, Lobeco Fire + Security BV, Masters ZPC De Rog, Meerderweert, Morpak, Primal Performance, Rabobank Weerterland en Cranendonck,  Spectrum VVE Beheer BV, Stichting Chinezen Midden-Limburg, Rotary Weert Land van Horne, Team Liefje, Thorner Zeilclub, vriendenclub Weird Dragons en last but not least DHK een vriendengroep uit Brabant.

Het bericht Programma eerste Kiwanis DrakenbootFestival Weert verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS