Guulke’s Lakeside Music Night 2019 | Maestro Rudie Peeters

25 juni 2019 12:00:28    

Guulke’s Lakeside Music Night 2019 | Maestro Rudie Peeters

Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019. Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank! Kaarten voor Guulke’s Lakeside Music Night 2019 bestelt u nù via www.lakesidemusicnight.nl

Een Maestro-competitie is het onderdeel van het programma waarin regionale ondernemers de hoofdrol spelen. De komende weken stellen we hen graag aan u voor. 

Maestro: Rudie Peeters

Ik kan geen noot lezen en neem me dan ook echt niet serieus, maar ik ga het wel met veel enthousiasme en humor doen!’ zegt Rudie Peeters over zijn deelname als Maestro aan Guulke’s Lakeside Music Night. Hij is directeur van Hoera kindercentra en omschrijft zichzelf als enthousiast. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan,’ citeert hij een van de beroemdste kinderen uit de tv-geschiedenis: Pipi Langkous.

Rudie ‘had’ tot nu toe nog niks met een harmonie. ‘Maar ik denk dat dit wel verandert na dit avontuur! Zoals ik al zei ben ik totaal niet muzikaal, maar kan wel dansen als ik een paar wijntjes op heb, haha!’ Hij heeft vroeger wel veel op podiums gestaan, bij diverse playbackshows. Rudie is zelfs Limburgs kampioen geweest en heeft in 1985 op tv opgetreden bij de KRO-playbackshow met Henny Huisman. Rudie heeft veel passies. Want als hij iets doet, doet hij dat altijd gepassioneerd. Hij is bijvoorbeeld gepassioneerd fan van Queen en draait deze muziek dan ook elke dag. Ook favoriet zijn George Michael, Doe Maar en Pink. Maar ook een zanger als Waylon kan hem enorm raken. In zijn pubertijd was hij vooral fan van Rowwen Heze. Kortom: een hele brede muzieksmaak.

Naast muziek is sporten ook een echte passie van Rudie. ‘Al jaren speel ik tennis en doe ik aan kickboksen. Het is echt een sport om te ont-stressen! In mijn drukke baan bij Hoera komt dit prima van pas.’ Rudie vervolgt zijn verhaal: ‘Samen met mijn vrouw heb ik nog een passie: het verbouwen of het bouwen van huizen. We zijn inmiddels al 4 keer verhuisd en kijken altijd uit naar nieuwe projecten.’ En wat denkt hij dat er door zijn lijf zal gaan als hij bij de Lakeside Music Night in de spotlights zal staan? Rudie: ‘Kicken!!!!!!!!’

Bekijk hier de andere maestro’s.

Lees ook

Het bericht Guulke’s Lakeside Music Night 2019 | Maestro Rudie Peeters verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS