Jubileumfeest 40 jaar T.C. Eynderveld

25 juni 2019 15:00:27    

Jubileumfeest 40 jaar T.C. Eynderveld

Op zaterdag 22 juni is op het feestelijk versierde tenniscomplex van T.C. Eynderveld in Nederweert-Eind het 40-jarig jubileum op gepaste wijze gevierd. Alles is uit de kast gehaald om het feest glans te geven. Het weer was perfect en van 10.00 tot 15.00 uur hebben ruim 30 leden en invités vele “dubbels” gespeeld en menig maal is er enthousiast gereageerd op het aantrekkelijke spel. Ondertussen is er goed voor de inwendige mens gezorgd.

Herinneringen ophalen
Bij de drukbezochte receptie waren veel oud-spelers met partner die herinneringen ophaalden van die goede oude tijd waarbij deze sport ook zorgde voor vele contacten en waaruit ook vriendschappen ontstaan zijn. Het sociale aspect is bij deze sport eveneens belangrijk, omdat er veel georganiseerd wordt. 
De voorzitter Will van Deursen gaf een korte terugblik van deze 40 jaar, maar bedankte vooral de initiatiefnemers, de oprichters van de club T.C. Eynderveld en de vele leden die in al die jaren hand- en spandiensten verricht hebben. En natuurlijk ging het ook over de toekomst.

Meer leden nodig
Om deze buitensport in Eind te behouden, zijn meer leden nodig. Dit is de belangrijkste taak van T.C. Eynderveld de komende tijd en hierbij zal menigmaal contact zijn met de Dorpsraad Eind en de Gemeente Nederweert.

Jubilarissen
Will zette ook de vier jubilarissen in het zonnetje t.w. Wilhelmien Wetemans, Jo Gielen, Twan Wijen en Jac Mennen. Leden die rond hun dertigste, in 1979 dus, met deze sport begonnen zijn en waarvan enkelen nu nog steeds tennissen. Een bewijs dat deze sport zich hiervoor leent!

Tijdens het feest nadien hebben de leden Peter Koolen en Twan Wijen op een ludieke wijze een uitgebreide terugblik gegeven op deze 40 jaar. De ene na de andere anekdote werd aangehaald waarbij de nodige lachsalvo’s volgden. En natuurlijk dank aan de commissie en de vele helpers die samen gezorgd hebben voor een waardig jubileumfeest van TC Eynderveld.

Het bericht Jubileumfeest 40 jaar T.C. Eynderveld verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS