Automobilist dodelijk ongeval Nederweert langer vast

26 juni 2019 15:10:35    

Automobilist dodelijk ongeval Nederweert langer vast

De 20-jarige automobilist uit Helmond die 23 juni bij het dodelijk ongeval op de N266/Aan Vijftien in Nederweert betrokken was blijft 14 dagen in de cel. Dat heeft de rechter-commissaris dinsdag gesteld tijdens een zitting.

De verdachte uit Helmond kwam in de nacht van zaterdag op zondag in botsing met de 18-jarige fietsster uit Ell. De bestuurder reed na het ongeval door maar kon even later door de politie worden aangehouden. Wat precies de verdenking is, kan het Openbaar Ministerie nog niet vertellen. De 18-jarige vrouw overleed in het ziekenhuis van Maastricht aan haar verwondingen.

Herdenking
Woensdagavond wordt er een herdenking gehouden voor alle mensen die haar hebben gekend, vrienden, familie, collega’s en kennissen. De herdenking wordt gehouden op het voetbalveld in Ell. 600 mensen hebben inmiddels laten weten woensdag naar de herdenking te komen. Ook de burgemeesters Heijmans van Weert, Evers van Nederweert en Verhoeven van Leudal zullen aanwezig zijn. Voor iedereen zal er een ballon aanwezig zijn, die ze gezamenlijk de lucht in zullen laten.

Lees ook

Het bericht Automobilist dodelijk ongeval Nederweert langer vast verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS