Egmondstage bij AV Castricum

05 augustus 2019 14:33:00    

CASTRICUM – Vanaf woensdag 4 september 2019 tot begin januari 2020 organiseert de Atletiekvereniging Castricum voor recreatieve lopers hardlooptrainingen.

Deze trainingen, bekend als de AVC-Egmondstage, zijn bedoeld om op 12 januari 2020 bij de Halve Marathon van Egmond goed voorbereid aan de start te staan.

AVC wil graag zoveel mogelijk lopers in de gelegenheid stellen om zich samen met andere hardlopers goed op de Egmond Halve Marathon voor te bereiden.

Samen trainen betekent natuurlijk ook een extra stuk gezelligheid en stimulans. Het programma bestaat uit drie trainingen in de week.

Op de maandagavond staat altijd een lange duurloop met tempovariaties op het programma. Op de woensdagavond wordt vooral getraind op korte intervallen.

Op de zaterdag wordt getraind via een combinatie van intervallen en tempoduurlopen. In een aantal gevallen wordt daarbij ook getraind op het ‘Egmondparcours’ in de duinen en op het strand.

Lopers zijn op woensdag 4 september van harte welkom om van 19.30 tot 20.45 uur vrijblijvend mee te trainen. Zij kunnen (na online aanmelding) die avond starten vanaf het clubhuis van AV Castricum .

Na afloop van deze training kan je beslissen om deelnemen aan de Egmond loopstage. Lopers die op deze woensdagavond verhinderd zijn, kunnen ook op zaterdagochtend 7 september voor de eerste keer meetrainen, zij kunnen zich melden om 9.15 uur in het clubhuis.

Aanmelden kan via het formulier op https://www.avcastricum.nl/egmondstage.

foto: deelnemers vorige AVC Egmondstage

Lees meer »

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS