Mishandelingen in uitgaansnacht, getuigen gezocht

11 augustus 2019 20:05:00    

CASTRICUM – Tijdens het uitgaan zijn er twee vechtpartijen geweest in horecagelegenheden in Castricum. Beide vechtpartijen vonden plaats in de nacht van zaterdag op zondag, zo meldt de politie. De politie is op zoek naar getuigen.

Bij de eerste vechtpartij, rond 02:00 uur, werden twee jongens mishandeld. 

Een van de jongens had twee dikke ogen en een scheve neus. De ander had een tand uit zijn mond en een dik linker jukbeen. Het feit dat een van de jongens een jongen wilde aanspreken omdat deze een vriendin van hem had lastig gevallen zou de aanleiding zijn van het voorval.

Nog geen uur later werd een 18-jarige jongen mishandeld door een groep van vier jongens. Ook in dit geval had het slachtoffer eerder op de avond jongens aangesproken omdat ze een vriendin van hem lastigvielen.

Een getuige vertelde dat het groepje jongens op het slachtoffer afliepen en hem begonnen te duwen en te slaan. Eén van de jongens zou het slachtoffer ook nog geschopt hebben terwijl hij al op de grond lag. Het slachtoffer gaf aan niet door zijn neus te kunnen ademen en duizelig te zijn.

Getuigen gezocht

Getuigen van deze incidenten worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844.

Van de jongen die tegen het hoofd schopte van het 18-jarige slachtoffer is het volgende signalement bekend:

– blanke jongen  

– halflang blond haar, peperkleurig

– 1.70 a 1.80 M lang

– +/- 20 jaar oud

– rode sweater met een capuchon

Lees meer »

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS