Duw dr. Sid Lukkassen naar de Quote 500 van publicerend Nederland

17 augustus 2019 13:07:28    

Update: de 10.000 euro is binnen, crowdfunddoel gehaald. Maar u mag natuurlijk blijven doneren.

Sid Lukkassen, dr. Sid Lukkassen, is misschien wel de enige online non-MSM-publicist die consequent het bloed onder de nagels van NRC/Groene/overige D66/GroenLinks-moralisten zuigt door dingen te benoemen die helemaal niet mogen worden benoemd door mensen die vinden dat ze dat zo hebben afgesproken in hun land.

En dat allemaal dankzij crowdfunding, want crowdfunding is de toekomst (net als abonneren). Al helemaal voor auteurs die worden gehaat, veracht, gevreesd, uitgekotst, weggehoond, belasterd, gesmaad en door blanke, oude, morsige moralistische NPO-baasjes (salaris vanaf 2 ton per jaar) op Staatsradio 1 wekelijks worden ondergespoten met ‘verschillige’ en ‘tolerante’ MSM-diarree, want zonder wederhoor je elitaire puist van ‘gewetensvolle journalistiek’ uitdrukken op iedereen die niet in de deugpas loopt is ineens wel vrijheid van meningsuiting.

Dr. Sid is nu alweer bijna klaar met zijn laatste crowdfundproject getiteld Democratische gewetensvorming: ‘links’ en ‘rechts’ in dialoog en na een kostelijke crowdfundbijeenkomst vrijdagavond, inclusief hi-la-risch optreden door de godzijdank helaas terminaal geestelijk zieke kindermepper cremaclown Jan Roos, waar de crème de la crème van intellectueel en getalenteerd DDS-lezend verstandig en gewoon wel alfabeet TPO-lezend Nederland bijeenkwam om dr. Sid veel geld toe te schuiven een hart onder de riem te steken heeft dr. Sid nu nog maar een héél klein beetje funding nodig, paar honderd euri ofzo, om zijn zoveelste bij aanvang eigenlijk al succesvolle crowdfundproject van start te kunnen laten gaan.

Geef dus gul! Maak van dr. Sid Lukkassen de succesvolste en riantst verdienende publicist van door MSM genegeerd Nederland (iedereen weet immers: door de MSM genegeerd en gehaat, dan zal het wel échte waarheid zijn).

WEES GEEN JAN ROOS DUW DR. SID NAAR DE QUOTE 500!

 

 

Duw dr. Sid Lukkassen naar de Quote 500 van publicerend Nederland

Lees meer »