BDL lijdt klein verlies in bekerstrijd uit tegen Zandweerd 6-3

14 oktober 2019 12:25:57    

BDL lijdt klein verlies in bekerstrijd uit tegen Zandweerd 6-3

Als onderbreking van de reguliere competitie speelde het kaderteam van BDL/Verheggen Interieurs afgelopen weekend de heenwedstrijd in de eerste ronde nationale bekercompetitie poule A tegen Zandweerd uit Deventer (uitkomend in poule 5 van de landelijke Kadercompetitie).

Jan Kanters (BDL) opende met een solide partij kader 38/2 door de partij dan na 11 beurten winnend af te sluiten. Jan scoorde een hoogste serie van 49 caramboles en finishte met een gemiddelde van 10,00. Jos Kemmerling (BDL) kwam in zijn partij tot een gemiddelde van 11,00 maar had toch nog 21 caramboles tekort voor de overwinning.Tussenstand 2 – 2.

Na de pauze kwamen voor BDL in actie Jaap Blok en Leo Kanters. Jaap moest aantreden voor een partij bandstoten. Na 30 beurten had Jaap 43 caramboles gemaakt en waren de felicitaties voor zijn tegenstander Wim Meussen (Zandweerd). Op de andere tafel was Leo Kanters (BDL) met een gemiddelde van 12,31 dicht bij de overwinning maar in de slotbeurt kwam Pavlos Karaberis (Zandweerd) toch nog langszij en eindige de partij na 13 beurten in remise. Jan, Jos en Leo (BDL) lieten prima kaderspel zien en eindigde alle drie boven hun eigen gemiddelde. Einduitslag 6 – 3 in het voordeel van Zandweerd uit Deventer. In deze vorm is het team van BDL beslist niet kansloos in de return op 02-11 as. in Nederweert.

Zaterdag 2 november speelt BDL voor de beker de thuiswedstrijd tegen Zandweerd uit Deventer. Café Centraal; aanvang 13.00 uur.

Het bericht BDL lijdt klein verlies in bekerstrijd uit tegen Zandweerd 6-3 verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS