Nieuwe bruggen en steiger voor Nieuw-Beijerland, Mijnsheerenland en Puttershoek

07 november 2019 16:14:03    

HOEKSCHE WAARD – Eerder dit jaar bleek tijdens het in beeld brengen van alle bruggen en steigers in gemeente Hoeksche Waard dat de brug bij de Schutskooi in Nieuw-Beijerland in slechte staat was.


Deze brug is in augustus vervangen door een nieuw exemplaar. De bewoners kunnen weer vele jaren op een veilige manier gebruik maken van de wandelroute rondom Nieuw-Beijerland.

Daarnaast zijn recent de brug bij de Romeinseweg in Mijnsheerenland en de steiger in De Grienden in Puttershoek vervangen. Beide objecten waren aan het einde van hun levensduur. Zowel de brug als de steiger zijn vervangen door aannemingsbedrijf Damsteegt. Aangezien de brug al compleet gemonteerd was in de montagehal van de aannemer heeft de overlast voor de omwonenden en gebruikers zich beperkt tot een periode van 4 dagen.

Inspecties

Momenteel worden alle gemeentelijke bruggen en steigers op het eiland geïnspecteerd. Het doel van deze inspecties is in beeld brengen welke maatregelen en financiële middelen er nodig zijn om de bruggen en steigers op een veilig niveau te houden.

Het bericht Nieuwe bruggen en steiger voor Nieuw-Beijerland, Mijnsheerenland en Puttershoek verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.

Lees meer »

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS