Cbs De Vliet in Klaaswaal feestelijk geopend

09 november 2019 21:54:07    

KLAASWAAL – Zodra je cbs De Vliet in Klaaswaal binnenstapt voel je het: Dit is niet zomaar een school, dit is een school waar je je goed voelt, waar je gezien wordt en je welkom bent. Een school waar we iedere dag samen hard werken aan de kwaliteit van het onderwijs.  Een school waar Samen, Bewust en Ambitieus hoog in het vaandel staan. Een school die in de zomer een hele nieuwe look gekregen heeft. Een school met een moderne vorm van onderwijs. En dat is wel een feestje waard!

Op vrijdag 8 november was er dan de langverwachte opening. Na een korte speech van juf Machteld mochten Elle en Levi vol trots de slinger doorknippen. Zij zijn de jongste en oudste leerlingen van cbs De Vliet. Daarna liepen de ouders, leerlingen, belangstellenden trots de school binnen. In de school speurden iedereen enthousiast de school door op zoek naar letters. Alle ruimtes werden goed bekeken, alle vernieuwingen werden opgemerkt, complimenten stroomden binnen.

Voor de volwassenen was er na afloop koffie of thee en de kinderen genoten van het Nationaal Schoolontbijt. De feestelijke ochtend werd afgesloten met een poppenkast-voorstelling voor de kinderen van de groepen 1 tot en met 5.
We kijken terug op een hele fijne, feestelijke dag!

Nieuwsgierig geworden? We vinden het leuk u te ontmoeten, dan kunt u zelf dit gevoel ervaren. Bel ons gerust eens op en maak een afspraak voor een rondleiding.

Foto: PR De Vliet

Het bericht Cbs De Vliet in Klaaswaal feestelijk geopend verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.

Lees meer »

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS