Bloemen voor mantelzorger Jan in Nederweert

11 november 2019 17:49:13    

Bloemen voor mantelzorger Jan in Nederweert

Vanmiddag brachten Harold van de Haar, Regisseur leefbaarheid en Sandra Hermans Mantelzorgconsulent in Nederweert een bos bloemen naar Jan Smolenaers.

Mantelzorger
Jan is sinds twee jaar mantelzorger van zijn echtgenoot nadat ze, tijdens een onderzoek, in het ziekenhuis een herseninfarct kreeg. Samen lukt het hun om er toch het beste van te maken en blijven ze positief. Langs de mantelzorg voor zijn echtgenote is Jan ook nog actief als vrijwilliger bij de Zonnebloem en zet hij zich wekelijks in als chauffeur voor de huiskamer in Nederweert. Een mooie aanleiding voor een bezoekje en een bos bloemen!

Ben je mantelzorger?
Zorg je voor een zieke partner, gehandicapte zoon, dochter, vader of moeder, een vriend(in) of buur? Dan ben je mantelzorger. Wist je dat je hierbij ondersteuning kunt krijgen? Ook vinden er regelmatig informatie- en themabijeenkomsten plaats. Neem voor meer informatie eens vrijblijvend contact op met mantelzorgconsulent Sandra Hermans om te verkennen wat zij voor je kan betekenen. Je bent ook van harte welkom om eens binnen te lopen bij een steunpunt in de gemeente.

T: 06 53289429, E: [email protected]

Het bericht Bloemen voor mantelzorger Jan in Nederweert verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS