Bel Canto Nederweert verlaat na ruim 70 jaar de Brugstraat

12 november 2019 09:00:21    

Bel Canto Nederweert verlaat na ruim 70 jaar de Brugstraat

Bel Canto gaat verhuizen naar een nieuwe repetitieruimte, na ruim 70 jaar in de Brugstraat te hebben gerepeteerd. Eerst bij zaal Excelsior, wat daarna tot Zaal Huberto werd omgedoopt en de laatste jaren zaal Madeira heette. Enkele jaren geleden stopte de uitbater van zaal Madeira ermee en dat betekende dat wij moesten uitkijken naar een andere repetitieruimte. Deze vonden wij zowat 80 meter verderop, nog steeds in de Brugstraat, bij ‘Chez Pierre’. Ook deze naam werd nog 2 keer veranderd. Eerst in ‘Les Pommes’ en zoals tegenwoordig genoemd ‘het Pannetje’.

Grotere ruimte
Omdat er steeds meer behoefte kwam aan een grotere ruimte, zijn ze verder gaan zoeken. Ze hebben een nieuwe repetitieruimte gevonden in het Sportcentrum de Bengele. Hier staat elke maandag-avond een prachtige repetitieruimte voor het koor ter beschikking. Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe repetitieruimte? Ben je benieuwd wat voor soort muziek wij ten gehore brengen?

Repetitie
Bel Canto nodigt graag iedereen uit om naar de open repetitie te komen op maandagavond 18 november. De repetitie tijden zijn van 19.30 uur – 22.00 uur, met een pauze van 30 minuten. Zodat iedereen even met elkaar onder het genot van een drankje kan bijpraten.

75 jaar Bel Canto
Bel Canto staat aan de vooravond van haar 75 jarig jubileum in 2020, wat een heel fijn muzikaal jaar voor de vereniging gaat worden. In mei 2020 hebben ze een concert reis gepland naar Duitsland, waar ze een optreden verzorgen in de Dom van Keulen en een concert geven in Heidelberg.

Bel Canto staat graag voor uitdagingen, jij ook? Kom dan vrijblijvend naar de open repetitieavond op 18 november. Je hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Kom gewoon eens kijken en luisteren. Wil je toch graag wat meer informatie bel dan met Thijs Beijes (06 53 21 66 04) of Marie-José Vriens (06 42 30 17 19).

Het bericht Bel Canto Nederweert verlaat na ruim 70 jaar de Brugstraat verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS