Stamppotbuffet voor gasten van de Zonnebloem

13 november 2019 18:27:32    

Stamppotbuffet voor gasten van de Zonnebloem

Woensdagmiddag hebben de gasten van de Zonnebloem afdeling Nederweert genoten van een heerlijk stamppotbuffet bij Zaal Centraal in Nederweert. Ze smulden van de wortelstamp, snijbonenstamppot, spekjes, worst, witte bonen in tomatensaus en nog meer heerlijkheden. En nadat de buikjes goed gevuld waren kwamen de spelletjes op tafel. Er werd volop gekaart, rummikub gespeeld, woordjes gezocht en gedobbeld. Na afloop was iedereen het er over eens: ‘het was een zeer geslaagde middag‘.

Voor december en januari staan de volgende activiteiten op de Zonneboem agenda

  • Woensdag 11 december: Sinterkerst gezellige muziekmiddag met de groep History
  • Woensdag 8 januari: Nieuwjaarsbijeenkomst voor alle gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Nederweert

Zonnebloem Nederweert
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt uiteraard ook voor onze afdeling. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie of om samen met jou op pad te gaan. Daarnaast organiseren we ook verschillende activiteiten.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je je aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op via [email protected] of telefoonnummer 0495 625010.

Het bericht Stamppotbuffet voor gasten van de Zonnebloem verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS