Chisnall complimenteert Grand Slam-verrassing: ‘Ryan heeft goed gespeeld, hopelijk kan hij zijn carrière op de rails krijgen’

14 november 2019 11:00:06    

Dave Chisnall haalde woensdagavond voor de tweede keer in zijn carrière de kwartfinales op de Grand Slam of Darts. Chizzy maakte een einde aan het avontuur van Ryan Harrington.

Harrington verraste door zich überhaupt al te plaatsen voor de Grand Slam of Darts. Het vat was echter nog niet leeg en de zoon van oud-darter Rod Harrington plaatste zich te koste van Danny Noppert en Wayne Warren voor de laatste zestien. Chisnall bleek wat maatjes te groot en zegevierde met 10-3.

Na een eerdere finale op de World Grand Prix dit seizoen hoopt Chisnall deze week op de Grand Slam eindelijk zijn felbegeerde eerste major-titel te pakken. ”Ik ben erg blij dat ik door ben. Ik speelde degelijk en heb een aantal goede beurten gegooid. Het had dichterbij elkaar kunnen liggen, maar dat is darten. Gelukkig voor mij begin ik weer goed te spelen en mijn dubbels te raken. Ik kijk nu uit naar vrijdag.”

De meervoudig major-finalist had tot slot ook nog complimenten over voor zijn tegenstander Harrington. ”Hij heeft goed gespeeld en kan met een positief gevoel terugkijken op dit toernooi. Hopelijk kan hij zijn carrière op de rails krijgen.”

Klik hier voor meer informatie over dit toernooi, waaronder de verdeling van het prijzengeld, het format en TV-uitzendschema.

Lees meer »

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS