Britt Dekker: Ik mis je zo erg papa!

14 november 2019 12:03:25    

Het is vandaag twee jaar geleden dat Britt Dekker haar vader is verloren. De reality-ster plaatst op Instagram een lieve foto uit de oude doos waarbij ze vertelt dat ze het een emotionele dag is voor haar.

Dat Britt graag had gewild dat haar vader alles mee had kunnen maken, blijkt wel uit de post. “Wat had je het allemaal cool gevonden, een eigen bioscoopfilm, wat Youp over me zei, dat ik ff m’n droompaard geregeld heb en alles erom heen. Jammer dat je het niet mee kan maken. Mis je zo erg, wou dat je terug kon komen!”

Sinds kort heeft Britt ook haar eigen programma Opgezadeld met Britt. Na wat stevige kritiek van onder andere tv-criticus Angela de Jong, laat Britt eerder deze week weten dat ze blij is met alle positieve reacties die ze krijgt. “Bedankt voor al jullie berichten over het programma! Ik heb nog nooit een programma gemaakt met zoveel positieve reacties, echt super blij mee omdat het ook zo leuk is voor onze sport, de paardensport. Dus voor mij is project 1/3 geslaagd, voor het paard bij deze geslaagd!”

Lees meer »

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS