Familie Meiland komt met eigen wijn

14 november 2019 12:10:48    

WIJNEN, WIJNEN, WIJNEN. Deze inmiddels legendarische kreet van Martien Meiland kan heel Nederland wel meezingen. Een eigen wijn kon natuurlijk niet uitblijven en ja hoor, hij is te bestellen!

”Leven als een Meiland in Frankrijk, met een goed glas wijn op z’n tijd. Wie wil dat nou niet?” schrijft Wijnvoordeel.nl namens de familie Meiland op haar website. ”Klein probleem: ons tot hotel omgebouwde Château Marillaux is de komende jaren volgeboekt. Om iedereen toch ons ‘château-gevoel’ te kunnen laten ervaren, brengen wij onze favoriete wijnen naar Nederland en België onder de naam La Famille Meiland: een fruitige Merlot, een sprankelende Chardonnay en een frisse Rosé.” De favoriete wijnen van Martien, Montana en Erica zijn te bestellen.

Martien heeft het inmiddels ook via zijn eigen Instagram-pagina bekendgemaakt. ”We brengen de smaak van het Chateau naar Nederland! Haal onze héérlijke huiswijnen in huis! La Famille Meiland in de heerlijke kleuren rood, wit en/of rosé!” Uiteraard voegt hij daar de hashtags #wijnen, #wijnen en #wijnen aan toe.

Lees meer »

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS