Newecoop helpt u energie te besparen

14 november 2019 14:00:16    

Newecoop helpt u energie te besparen

De winter staat weer voor de deur. Vind je het ook prettig als het binnen behaaglijk warm is, er minder koude plekken in huis zijn en de energierekening lager wordt? Dan is energiebesparing mogelijk ook voor jou interessant. Maar waar het beste te beginnen!

Warmtescan
Een warmtescan biedt je inzicht in waar je woning warmte lekt en met welke maatregelen je je aardgasverbruik kunt verminderen. De periode november tot maart zijn ideaal om met een warmtebeeldcamera inzicht te krijgen. De Nederweerter energiecoöperatie Newecoop regelt dit voor je, al vanaf €25. Naast een warmtescan van je woning, of een energieadvies, kun je ook kiezen voor een vrijblijvend bespaargesprek. Ga naar www.newecoop.nl/energiebesparing en geef daar je keuze door. Energiecoach Bart Jonkers komt vervolgens bij je langs. Je vragen kun je mailen naar [email protected]. 

Ledenbijeenkomst 21 november
Newecoop nodigt haar leden uit voor een bijeenkomst op donderdag 21 november om 20.00 uur in de Pinnenhof. De leden worden dan bijgepraat over de diverse energieprojecten die voor en door burgers van Nederweert worden gerealiseerd, zoals het Burgerwindpark Ospeldijk en Zonnepark Het Kruis in Nederweert-Eind. Ben je nog geen lid maar wel geïnteresseerd in wat de energiecoöperatie in Nederweert doet? Ook dan ben je van harte welkom op deze avond. Aanmelding is niet nodig. 

Newecoop
Newecoop is een energiecoöperatie die de energietransitie voor en door de inwoners van Nederweert bevordert. Dit doen we door duurzame energieprojecten op te zetten en energiebesparing te versnellen. En ook door je de gelegenheid te bieden financieel deel te nemen aan de projecten door middel van participaties. Zo komen de opbrengsten uit deze projecten zoveel mogelijk ten goede aan de eigen inwoners. De coöperatie telt inmiddels meer dan 160 leden, vrijwel allemaal inwoners van de gemeente Nederweert.

Kijk op www.newecoop.nl voor meer informatie. 

Het bericht Newecoop helpt u energie te besparen verscheen eerst op Nederweert24.

Lees meer »

Live

»

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS