Bizzey geeft update over gezondheid

16 november 2019 14:24:46    

Bizzey heeft duidelijkheid gegeven over de reden waarom hij naar het ziekenhuis moest. De 34-jarige rapper laat zaterdag op Instagram weten dat zijn hartzak is ontstoken dat hij daardoor voorlopig rust moet nemen.

“Ewa lieve mensen, mijn hartzak is ontstoken en dat is best een ding ofzo”, schrijft Bizzey, die vrijdag al liet weten last te hebben van zijn hart en uit voorzorg naar het ziekenhuis was gegaan. “Ik heb gelukkig medicijnen gekregen en dat zou moeten helpen. De dokter wil dat ik even rust neem dus dat doe ik dan maar.” De muzikant zegt zo snel mogelijk weer op het podium te kunnen staan. Hij bedankt zijn fans voor alle steun. “Vind jullie berichten echt superlief en doet me megagoed!!”

Bizzey zou vrijdag optreden tijdens ede modeshow van Nikkie Plessen in de Efteling, maar moest dat noodgedwongen afzeggen. In een kort filmpje in zijn Stories was te zien dat de muzikant in een ziekenhuisbed ligt. “Sorry dat ik vanavond niet bij de show was in de Efteling lieve mensen. Komt allemaal goed, thanks voor de liefde”, schreef hij bij het filmpje.

Voor zaterdagavond staat Bizzey op het affiche van het I Love Urban Indoor Dance Event in Rotterdam Ahoy. Naar alle waarschijnlijkheid zal de rapper daar dus niet bij aanwezig zijn, maar zowel zijn management als Ahoy was niet direct bereikbaar.

Lees meer »

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS