Kleinkinderen familie Pfaff kijken vol trots terug naar de beelden van toen…

16 november 2019 22:48:36    

Ook de kleinkinderen van Jean-Marie en Carmen kwamen volop in de serie De Pfaffs voor. Op zeer jonge leeftijd werden ze dag in dag uit gevolgd door de camera’s. Nu zijn ze inmiddels tieners en kijken ze vol trots terug naar de beelden van toen…

Voor hen levert de serie een schat aan herinneringen op. ”Ik vind het leuk om te zien hoe wij als kind plezier hadden. We waren gewoon blij met de kleine dingen”, vertelt Keano, de zoon van Debby Pfaff en Nicolas Liebart, voor de camera van Shownieuws.

Voor inmiddels 19-jarige Shania, dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris, staat de bruiloft van tante Debby het meest in haar geheugen gegrift. ”Die beelden heb ik heel vaak opnieuw bekeken. Je zag echt hoe verliefd ze op elkaar waren.”

De dochter van Debby Pfaff en haar man Dave, Fay, kijkt ook met goed gevoel terug op de opnames. ”Ik vind dat wel cool. Omdat ze allemaal mij en mijn familie filmen.” En op school krijgt ze ook geregeld opmerkingen. ”Dan zeggen ze van: Oh, ik heb laatste nog een aflevering op YouTube bekeken.”

Lees meer »

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS