Djarno Hofland deelt eerste foto's met nieuwe liefde: 'Ik leef op een roze wolk'

17 november 2019 12:42:48    

Djarno Hofland kan zijn geluk niet op. Hij is tot over zijn oren verliefd op de knappe Manon Kool. Op Instagram deelt hij nu de allereerste foto’s van hen samen en laat hij weten dat ze nu officieel een setje zijn!

”Ik leef op een roze wolk,” schrijft hij op zijn Instagram Story. Hij vervolgt: ”Ik heb het maar op een basisschool manier gedaan en officieel gevraagd of zij met mij de toekomst wil delen en of wij officieel samen zijn.” Djarno werd op zijn beurt ook verrast met een staatslot. ”Ik hoef niks te winnen, want jij bent al mijn hoofdprijs!”

Vorige week vertelde Djarno al openhartig over zijn nieuwe liefde, maar om wie het ging wilde hij toen nog niet onthullen. “Ik ben heel blij dat zij in mijn leven is gekomen en ik dat zij dadelijk voor Jace ook heel goed zal zijn ik denk ook wel dat zij een rol zal gaan spelen in haar leven en ik denk dat wij het gewoon heel rustig aan gaan doen maar wel er echt rustig aan gaan opbouwen en dat zij dadelijk ook Jace gaat ontmoeten en dat wordt dan een hele mooie periode”, vertelde hij.

Het neefje van André Hazes is sinds anderhalf jaar uit elkaar met zijn ex-vriendin, met wie hij samen dochtertje Jace heeft.

Lees meer »

 

 

Copyright © 2019 nieuwslaatste.nl
E-mail: [email protected]
Powered by QCMS